Inhoud Traject Activiteiten Finalisten Titels Winnaars Sponsors

Inhoud

De Mister International Belgium organisatie is een nationale verkiezing voor mannelijke modellen. De winnaars van onze verkiezing zullen België vertegenwoordigen in het buitenland tijdens de twee grootste mannelijke internationale verkiezingen; Mister International en Manhunt International. In het buitenland strijden onze landelijke winnaars tegen tientallen andere modellen (uit verschillende landen) voor de internationale hoofdtitels.
Wat ons onderscheidt van andere landelijke verkiezingen is dat wij naast de verkiezing ook samenwerken met verschillende modellenbureaus in het binnen-en buitenland. Tevens kunnen onze modellen via onze site geboekt worden, wat ons gedeeltelijk een model agency tevens tussenpersoon maakt. Al onze finalisten worden binnen onze organisatie klaargestoomd voor de modellen en mediawereld. Zo krijgen ze van ons een volledig portfolio, catwalk-en mediatrainingen, podiumervaring, voedings-en fitness coaching, schoonheidsbehandelingen en connecties binnen de modellenwereld om zo ontdekt te worden en kans te krijgen om te werken als model.

De Mister International Belgium organisatie biedt een traject aan van 4 maanden, waarin de gekozen finalisten alle knepen van het modellen en media vak leren. De ervaring binnen ons traject biedt persoonlijke groei, professionaliteit om inspirerende leiders en rolmodellen te worden en tevens creëert het nieuwe kansen naar succes.
Eén van de grootste obstakels waar mannen voornamelijk tegenaanlopen om de droomcarrière te behalen, is een gebrek aan doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Binnen onze organisatie leren de finalisten en titelhouders te groeien in de zelfverzekerde, inspirerende en doorzettende man die al zijn doelen en dromen kan behalen.

De door onze organisatie gekozen finalisten en titelhouders zijn potentiele modellen / acteurs / presentatoren / televisie persoonlijkheden die naast hun uiterlijke schoonheid en eigen persoonlijke doelen, zich actief bezighouden met humanitaire kwesties en een stem hebben voor positieve verbetering in de wereld. Onze mannen zijn vooruitdenkend en zijn gemotiveerd om niet alleen over maatschappelijke problemen te praten, maar om ze ook uit te voeren in oplossende vorm.

Tijdens een grote finale show zullen de finalisten strijden om de nationale titels. Door een deskundige jury zal worden gekeken naar catwalk, poses, persoonlijkheid, uitstraling, karakter, lichaamsbouw en communicatie. De uiteindelijk gekozen winnaar:

 • Is zelfverzekerd
 • Kent de waarde van zijn titel
 • Heeft ambitie
 • Kan zichzelf uiten onder druk
 • Kan communiceren in het Engels

Na het winnen van de titel zal de mister uitgebreide trainingen krijgen van de organisatie, die hem voorbereid op de internationale verkiezing. Na zijn training zal de winnende mister reizen naar het buitenland om België te vertegenwoordigen. De organisatie vergoed de vliegtickets, accommodatie, trainingen en kleding van de mister voor zijn internationale modellen wedstrijd. De organisatie zal met de winnende mister een jaar blijven samenwerken. De mister zal voor een jaar het gezicht zijn van onze organisatie, modellenwerk doen, verschillende events bezoeken en zijn titel promoten.

Traject

Na de officiële casting zullen 24 finalisten gekozen worden die een voortraject tegemoet gaan van 4 maanden tot aan de grote Mister International Belgium finale show. Binnen dit traject zullen de finalisten deelnemen aan verschillende activiteiten waarin zij worden klaargestoomd voor de finale show. Binnen dit voortraject valt 50% van de totaalaantal punten te behalen voor de winnende titel. De andere 50% van de punten worden behaald tijdens de finale show zelf. De punten op de finale worden gegeven door een deskundige jury. Tijdens de finaleshow is een openingsdans, voorstelronde, catwalk ronde, zwembroekronde, galaronde en een vragenronde. Na de finale show zullen onze winnende misters naar het buitenland gaan om België te vertegenwoordigen. Zowel de gewonnen misters als de niet gewonnen deelnemers zullen minimaal een jaar lang met de Mister International Belgium organisatie blijven samenwerken als model.

Activiteiten

Activiteiten traject 2019:

Finalisten

Titels

Tijdens de Mister International Belgium finale zijn de volgende titels te behalen:

Subtitels:

 • Mister Catwalk: De subtitel Mister Catwalk wordt gekozen en uitgereikt door catwalk coach Jurgen Hoogwoud.
 • Mister Photogenic: De subtitel Mister Photogenic wordt gekozen en uitgereikt door onze hoofdfotograaf Sunny Jagesar.
 • Mister Athletic: De subtitel Mister Athletic wordt gekozen tijdens de sportdag bij Wipe out Nederland.
 • Mister Personality: De subtitel Mister Personality wordt gekozen door de finalisten zelf.
 • Mister Best Body: De subtitel Mister Best Body wordt gekozen door de jury tijdens de swimwear ronde op de finale.
 • Mister Media: De subtitel Mister Media is de mister die het best overkomt in de media. De titel wordt gekozen en uitgereikt door mediatrainer Dyon Hagenaars
 • Mister Online: De subtitel Mister Online is de mister met de meeste stemmen online op zijn finalisten foto.
 • Mister Social Media: De subtitel Mister Social Media is de mister die het meeste actief is voor Mister International Belgium op zijn social media.
 • Mister Popularity: De subtitel Mister Popularity is de Mister die de meeste sms-punten binnenhaalt.
 • Mister Belgium most handsome man: De subtitel Mister Belgium most handsome man is de mister die een modellen contract bij DC Models krijgt aangeboden. Deze mister wordt gekozen door DC Models.

Hoofdtitels:

 • Winnaar Mister International Belgium: De gekozen mister gaat België vertegenwoordigen tijdens Mister International in het buitenland.
 • 1st runner up Mister International: De 1st runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Mister International in het buitenland, wanneer de winnaar om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kan gaan.
 • 2nd runner up Mister International: De 2nd runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Mister International in het buitenland, wanneer de winnaar en de 1ste runner up, om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kunnen gaan.
 • Winnaar Manhunt: De gekozen mister gaat België vertegenwoordigen tijdens Manhunt International in het buitenland.
 • 1st runner up Manhunt: De 1st runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Manhunt International in het buitenland, wanneer de winnaar om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kan gaan.
 • 2nd runner up Manhunt: De 2nd runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Manhunt International in het buitenland, wanneer de winnaar en de 1ste runner up, om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kunnen gaan.

Winnaars

MANHUNT INTERNATIONAL BELGIUM 2018: Hamdi Mahouk

MISTER INTERNATIONAL BELGIUM 2018: Hamdi Mahouk

Sponsors